top of page

case

Hoe kunnen we bureaucratie bestrijden?

Screen Shot 2018-08-01 at 18.26.23.png

Makkie

Door eindeloze online mogelijkheden, wetgeving en regels ziet onze wereld er nog al eens onnodig complex uit. Het online aanvragen van een uitkering, een nieuw paspoort of het opzeggen van je huurhuis is soms stukken lastiger en onduidelijker dan we zouden willen.

Kunnen we een complex thema als bureaucratie oplossen met een simpele en laagdrempelige oplossing?

 

We Are The Curious bedacht samen met Interaction Groep de online tool: Makkie.

 

Makkie maakt elke online aanvraag makkelijk Bye bye papierwerk. Makkie gelooft in simpel. Onze filosofie: waarom onnodig moeilijk doen?

www.makkie.me

hoe

De technologie van Makkie maakt vragenlijsten visueel en interactief, aangepast op de gebruiker. In de vorm van interactieve video’s wordt de informatie die nodig is voor een soepele aanvraag visueel gemaakt. Geen lange teksten maar in één oogopslag duidelijkheid. 

Makkie is een slim systeem. Het volgt het tempo van de gebruiker, reageert direct op de ingevulde antwoorden en slaat overbodige vragen over. Wij delen en vragen alleen de informatie die relevant is. 

waarom

In een tijd waar we aan de lopende band verhalen delen, is het tijd dat we ons persoonlijke verhaal op een toegankelijke manier kunnen delen met organisaties. Met Makkie doe je een aanvraag op jouw manier, waar en wanneer jij dat wilt. Want ieders situatie is anders. Daarmee wordt het doen van aanvragen simpel en persoonlijk. En zelfs een beetje leuk.

bottom of page