Spreker nodig?

Huur Anna in als dagvoorzitter of keynote spreker voor je (online) event of seminar.

Hack perfectionisme


Perfectie is dodelijk saai, des ondanks speelden wij alle levels van perfectionisme uit. Daar werden we niet altijd beter van. Hack perfectionisme​ is een persoonlijk verhaal over loslaten en het doorbreken van blokkades. In deze talk: - Wat is perfectionisme? - Wanneer vriend en wanneer vijand? - Wat gebeurt er als je iets volledig perfectioneert, heeft het zin? - Hoe kun je perfectionisme doorbreken?
The power of curiosity - hoe hoog is jouw CQ?


Nieuwsgierige mensen en organisaties zijn gelukkiger en succesvoller.
Nieuwsgierigheid is een van de belangrijkste kwaliteiten van de 21ste eeuw. Het ontvlamt de skills die we nodig hebben in een wereld die continue veranderd, denk aan: creativiteit, inlevingsvermogen, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit. We zitten in een verschuiving van IQ (intelligence quotient) naar CQ (curiosity quotient) oftewel de nieuwsgierige intelligentie. Technologie, algoritmes en AI nemen steeds meer menselijke IQ skills over. Andere vaardigheden worden daardoor belangrijker op de werkvloer. Nieuwsgierig leiderschap is nodig om complexe vraagstukken klein, oplosbaar en laagdrempelig te maken. Leidinggevenden en managers die de nieuwsgierige intelligentie (CQ) omarmen zijn in staat mee te veren, om te gaan met snelle verandering en hun team relevant te houden. Ze creëren een veilige werkomgeving waar sneller oplossingen gevonden worden. In deze talk praktische tips om jouw nieuwsgierige intelligentie weer op scherp te zetten. ​​
Brands for president: Purpose branding


Een nieuwe generatie consumenten schreeuwt om merken met een purpose. Merken die het lef hebben het anders te doen, zich durven uitspreken en zich inzetten voor de uitdagingen van deze tijd. Wij noemen het graag: brands for president. In deze talk: - Een kijkje in de toekomst van merken - Waarom je als merk maatschappelijke problemen kunt helpen oplossen - Zonder (sociale) visie overleef je niet - Hoe vind je een purpose die past?

onze talks

uwv.png

"Op een verrassende wijze hebben we  kennis gemaakt met het positieve effect van nieuwsgierig zijn. 

Hoe je als leiding gevende weer verbinding kunt maken met je eigen nieuwsgierigheid en vooral met collega’s met wie je samenwerkt. Het verleerde weer leren door je nieuwsgierigheid weer opnieuw aan te spreken en jezelf te laten verrassen. "

Wat kun je verwachten?

In de talks geven we onze visie op de toekomst. Waar gaat het heen? En wat betekent dat voor jou? 

 

Als een nieuwe generatie denkers brengen wij een ander geluid. Interactief en verfrissend. Wij dagen uit om je te verwonderen.

onze favoriete topics

Toekomst

& innovatie

Ondernemerschap

Storytelling &

social branding

Feminisme

& changemakers

Dagvoorzitter, moderator of prikkelpraatje op maat?

Bedankt!

Huur ons in als sprekers voor je event of seminar. Ook zijn wij te boeken als  moderators en dagvoorzitters. 

 

Fris, nieuwsgierig en eigentijds duiken wij graag in de meest uiteenlopende onderwerpen. Nooit bang om vragen te stellen en observaties te delen. 
 

Plantage Muidergracht 22, Amsterdam

   
   +31-(0)658812524

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon