Curious School

Wij trainen de skills van de 21e eeuw.

"De soft skills van vroeger zijn de hard skills van de toekomst."

 

onze trainingen

Läkemedelsbehandling för barn

Test 2


Nytt svar

Läkemedelsbehandling för vuxen

Test


Svar kommer här

programma's

Be a curious badass: master jouw mindset


Wanneer je doet wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg. Wil jij uit je comfortzone stappen? Dan is dit traject voor jou! In dit traject nemen we jouw gedachten onder de loep. Welke gedachten helpen je en welke blokkeren? Jouw mindset is verantwoordelijk voor je succes. Onze mindset is de manier waarop we denken en hoe we omgaan met onze gedachten. Met de juiste mentaliteit neem je blokkades weg zodat jij je volle creatieve potentie kunt benutten. Dit traject is voor mensen die het anders willen doen, die open staan voor vernieuwing en complexe problemen willen oplossen. Doorbreek je vastgeroeste denkpatronen en leer jouw brein op een andere manier te kijken. Hoe pak jij problemen aan en hoe kom jij tot oplossingen? Je leert denken vanuit overvloed in plaats van schaarste en vanuit mogelijkheden in plaats van beren op de weg. Treed uit je comfortzone, challenge de status quo, experimenteer, leer omdenken en durf te falen.
The power of making people curious: maak impact met jouw verhaal


Hoe krijg je mensen mee met jouw verhaal en hoe maak je impact? Onze formule voor impact: wees nieuwsgierig en maak nieuwsgierig. Wij geloven dat impact maken een wisselwerking is tussen het kennen van je publiek en het triggeren van je doelgroep. Wees nieuwsgierig! Je kunt geen impact maken zonder je oprecht te verwonderen over de wereld om je heen, je klant of je collega’s. Leer luisteren, observeren en omarm de kunst van het vragen stellen.
Maak nieuwsgierig! Leer hoe je verwondering opwekt en mensen meekrijgt met jouw verhaal. Master de kracht van storytelling en het bedenken van een ludieke ideeën om mensen te overtuigen.
Nieuwsgierig leiderschap


Nieuwsgierigheid is een van de belangrijkste leiderschapskwaliteiten van de 21ste eeuw. Het ontvlamt de skills die we nodig hebben in een wereld die continue verandert, denk aan: creativiteit, inlevingsvermogen, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit. Leidinggevenden en managers die de nieuwsgierige intelligentie (CQ) omarmen zijn in staat mee te veren, om te gaan met snelle verandering en hun team relevant te houden. Ze creëren een veilige werkomgeving waar sneller oplossingen gevonden worden.
Crack your code: nieuwsgierig naar jezelf


Wat zou jij doen als je nergens bang voor was? Als het woord onmogelijk niet bestond. Weten wie jij bent en wat jou drijft is essentieel om vooruit te komen. Wat is jouw missie en visie? Wat is jouw verhaal? Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Dit traject is voor mensen die naar binnen durven te kijken, dagelijkse routines willen doorbreken en willen werken vanuit een duidelijke persoonlijke visie. In deze trainingen leer je echt nieuwsgierig te zijn naar jezelf. Krijg inzicht in je gedrag, je superkrachten en je valkuilen door eigenzinnige werkvormen en doe-oefeningen. Kom erachter welk type jij bent en hoe jouw creativiteit geprikkeld wordt. Herontdek wie je bent en waar je voor staat. Wat zijn jouw doelen, dromen en prioriteiten? Ontdek hoe hoog jouw curiosity quotient (CQ) is. Geen hapklare antwoorden, oplossingen, trucjes of voorgekauwde adviezen maar tools en begeleiding om zelf de antwoorden te vinden. Aan het einde van dit traject weet je wat jou drijft en wat jouw persoonlijke why is. Je loopt weg met een verhaal en visie voor de komende tijd en tools om altijd nieuwsgierig te blijven naar jezelf zodat jij voluit durft te leven.
Word een CQ-master: bouw een nieuwsgierige werkcultuur


Durf jij vragen te stellen over waarom de dingen gaan zoals ze gaan? Kijk jij naar de toekomst? Ben jij voor meer kwetsbaarheid op de werkvloer? Wil jij een nieuwsgierig werkklimaat creëren met meer creativiteit, meer experiment, meer ondernemerschap, meer leren en meer vragen stellen? Word dan discover ambassadeur! Dit traject is bedoeld voor pioniers die actief willen bijdragen aan een nieuwsgierig werkklimaat waarin innovatie, ondernemerschap en creativiteit vanzelfsprekend zijn. Leer over nieuwsgierig leiderschap, over samenwerking, feminiene en masculiene waarden en werkgeluk. Na dit traject stel jij vragen over het dagelijks reilen en zeilen, weet jij een goede werksfeer neer te zetten, help jij anderen het beste uit zichzelf te halen en ontvlam jij nieuwsgierigheid bij anderen. Je bent een voorloper, pionier en ambassadeur.

wat anderen vinden:

“ Ik heb Anna en Eveline leren kennen als twee open minded, vlotte en goed samenwerkende trainers. De kracht is dat zij feilloos aanvoelen wat het doel is van de training, wat de essentie is van de kennis en vaardigheden die zij kunnen overbrengen aan de deelnemers en dit op een eigen en creatieve wijze kunnen uitdragen. Zowel met collega trainers, als de opdrachtgevers, als met de deelnemers weten zij een professionele, maar ook ontspannen band op te bouwen. Ik kijk daarom erg uit naar de volgende samenwerking. "

Plantage Muidergracht 22, Amsterdam

   +31-(0)630969561 

   +31-(0)658812524

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon

© we are the curious 2019